Satelis125 píše:Uvazoval jsem o této
tuto si idem dnes kupit aj ja.
bude to moja prva reflexna vesta
(tie "cestarske" v aute neratam)
Satelis125 píše:Uvazoval jsem o této
zdeny65 píše:Tak jsem pročetl pár příspěvků.Sice mnozí budou můj názor kritizovat,ale budiž.Jak tady někdo psal,že nějaká vesta je krásná.No nevím,co je na kusu reflexního hadru krásnýho.V noci jezdím minimálně a reflexní prvky na hadrech stačí.Ve dne je to fuk.Chápu bezpečnost,ale v tý vestě to vypadá,jako když na motorce jezdí někdo od lopaty a nebo údržby silnic.Doplnit to ještě o majáček na kokosu a je to opravdu jak pojízdná údržba.
A jestli někdo chce někoho ohrozit,tak to stejně udělá a je lhostejno,jestli má motorkář vestu nebo ne.
Prostě řečeno.Proč si kupovat hadry na motorku,když si stačí koupit chrániče pod oblečení,navlíknout reflexní kombinézu a hurá do světa.
zdeny65 píše:Myslel jsem to trochu jinak.Ale za hadry jsem vysolil dost a svítí docela dobře.A ještě si dávat na sebe něco víc reflexního nechci.Jezdím pro potěšení a ne proto,abych na sebe navlíkal další a další reflexní prvky.Ono je hlavně potřeba předvídat a ne se spoléhat na kus plápolajícího reflexního hadru.
Bostav píše:JardoB,
moji větu "řidič v reflexu ohrožuje toho, co je v černém" chytrý uživatel pochopil, neboť si přečetl celý příspěvek, ten druhý uživatel si vybere co se mu hodí a pak dělá smajlíky ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků