jak tady tak občas narazím na téma, kde dotyčnej popisuje jak je zmordovanej po pádu i v relativně malý ryhclosti, tak si říkám, že bych si měl asi pořídit nějaký hadry, co mě trochu ochráněj při případným pádu. V chladnějších dnech jezdím v normální zimní bundě a v ryflích a teď v těch vedrech jenom v tričku a kraťasech a někdy taky v gumovejch pantoflích od vjetnamců - nechci ani domyslet, jak bych dopad, kdybych se takhle oblečenej-neoblečenej někde treba jenom v 50km/h vyválel

V motooblečení se ale vůbec nevyznám, takže bych potřeboval poradit co by to mělo nebo naopak nemělo mít, jaká značka je dobrá, jaký se naopak vyhnout apod. Představoval bych si nějakou textilní bundu s chráničema (lokty, ramena, možná záda), dýlku asi do pasu (delší se prý větrem zvedaj, jsem se tady dočet), uvnitř bycch chtěl vyndávací vložku, aby se v ní kalo jezdit v chladnějších i v teplejších dnech, když bude nepromokavá, bude to taky dobrý. A kalhoty bych si představoval asi ryfle s chráničema (kolena, boky, pr.del). Myslíte dobrej výběr, nebo by jste doporučili něco jinýho? Kdyžtak co a proč?
A teď to nejdůležitější - rozpočet - chtěl bych se vejít s obojím tak do 3000Kč. Dá se za tuhle cenu pořídit něco rozumnýho v novým zboží, nebo se s tímhle rozpočtem mám poohlížet spíš po bazarovým zboží? Klidně můžete doporučit konkrétní kousky, jestli máte tip na něco v danný cenový relaci.
Předem moc dík za odpovědi.