Nesmějte se mi, tunil jsem si starou Cassidu, mám ji od 15 let z Pionýra. Pak jsem nejezdil, resp. jezdil autem a když jsem si pořídil Visiona, vzal jsem ji na rychlovku z nouze a z lenosti ji používám ke spokojenosti doteď. Dobře mi sedí, zkoušel jsem nějaké levnější nové, ale nebylo to ono, zvyk je zvyk. Pokračování níže.
K polepu: Vlastně tam jsou jen ta loga, (musí být vyříznuta zrcadlově!) jsou viditelná ze stran a trochu zezadu a pruh kryjící šev viditelný zezadu i zepředu. Dá se jistě vymyslet něco rajcovnějšího, ale nechtěl jsem přehánět a dělat komedii, chápete...
Ta folie je docela tažná, takže nebyl problém s přizpůsobením kulové ploše. Logo je z tenkých linií, ale proužek má 3,5 cm šířku a lepil se a drží úplně v poho, jistě by šlo i 5 cm. To jen pro volbu motivu polepu, motivy s velkou plochou samozřejmě nebrat.
A z jiného soudku, ale do vlákna to patří: Já sháním černo/svítivožlutou integrálku v ceně kolem 3.000,-. Na Motosalonu jsem si jednu zkoušel, dobře mi padla a v podstatě jsem se pro ni rozhodnul. Vzal jsem si vizitku, jenže jsem ji někde zasel a teď nevím ani výrobce ani prodejce
Vím jen, že byla za 2.700,-
Nějaký tip by nebyl? Ale připomínám tu cenu, 5.000,- max. Víc do toho nechci dát, nemyslím, že za 10k by chránila 2x lépe. Stejně je to jen do prvního nárazu, Eddieho plně chápu, že do toho taky moc peněz nechce cpát. Díky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.