Ciao
Nedá mi to se nepodělit o dobrou zkušenost
Když prší jen málo, stačí mi normální motobunda Psí. Když prší víc, nasazuju reflexní
bundu Ticino co v ní jezdíme už skoro všichni a k ní nepromokavý moto kalhoty z Tesca.
Pro případy, kdy opravdu musím jet ve velkým dešti, tak nedám dopustit na
kombinézu Hiker.
Protože hodně usiluju o bezpečnos, vybral jse si celooranžové provedení. Je oranžový tak, že ani v lijáku mě nikdo nepřehlídne
. Od ledna 2008, kdy jsem jí pořídil, jsem v ní jel jen 3x, ale drží 100%. Po příjezdu jí jen osprchuju a je jak nová. Kupoval jsem ji na doporučení kamaráda, který ji už měl, v zimě, ve slevě, na dobírku po zaslání mých rozměrů. Cena byla super, celkem 720+120=840 Kč. Fakt doporučuju
Aby mi nepromokavost vydržela, bundu i kombinézu skladuju pověšené na ramínku. Dodatečnou impregnaci jsem zatím nepoužil, protože jsem ani bundu ani kombinézu ještě nepral.
Hlavní problém vidím v tom, správně a v čas se rozhodnout, kdy si co oblíct. Nevím jak vás, ale mě déšť většinou buď zaskočí tak, že než se oplášťuju, jsem už stejně mokrej, nebo naopak přichází pozvolna a než se rozmyslím, že to je na nějaké přiodění, jsem mokrej taky.
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[