od Bobika72 » 30 led 2011, 00:01
Ahoj, nechci zakládat nové téma a sem to tak trochu pasuje. Dneska jsem si v Bajkrsu koupil vyklápěčku Caberg Dingo. A já když si něco koupím, tak to většinou stojí za to. Ani tentokrát mě nová helma nezklamala. Když jsem si jí zkoušel, na chvilku jsem zavřel plexi a jak jsem funěl, tak se mi během pár vteřin začalo potit plexi. No potit ?! Vypadalo to, jako když se koukáte na okno a přijde asi tak šedesátistupňovej mráz. V jednom místě se udělal skvrnka a jak když to plexi namrzá, rozjízdělo se to dál a dál. Takže mi takhle namrznul takovej ovál na vnitřní části plexi. Upozorňuji, že jsem v tu dobu byl doma v teplotě cca. 23 stupňů. Když jsem helmu z makovice sundal, tak jsem nechal plexi otevřené, aby to vyvětralo. Když to ani po několika minutách nic neudělalo a "zamlžení" bylo pořád stejné, pokusil jsem se to z plexi otřít. Jenže to nešlo. Vypadalo to, jako když to opravdu namrzlo. Ne tedy teplotně, ale vizuálně. Tak jsem plexi vyndal a chtěl to umýt. To mi šlo taky hrozně blbě, ale nakonec jsem to umyl. Nechtěl jsem to ničím dřít, tak jsem to vzal jen vodou. Jenže i když jsem to umyl, tak ta část, kde byla ta "námraza" je pořád taková mléčná a je vidět hrana té námrazy kolem dokola. Nevíte někdo co s tím ? Jestli to mám něčím vypucovat, ale to se zase bojím, že plexi bude za chvilku podřený jako svině a protože nový stojí dalších 790,-Kč, nerad bych ho oddělal. Nebo to mám jít někomu omlátit o hlavu ? Prostě nevím. Dám sem pár fotek, tak na to mrkněte. Není to sice tak moc dobře vidět, líp mi to vyfotit nešlo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.