Ahoj, tak jsem dnes poprvé vyzkoušel elektricky vyhřívané rukavice. Skůtra mám bez deflektorů, teplota-5st.C, najel jsem celkem 60km a ruce v příjemném teplíčku. Kdo jednou okusil, nechce už jinak . Radektramp.
[quote=Rady]Ja zase pouzivam navleky na riditkach, do kterych se zasunou ruce. Chrani to i proti desti a diky kozesince uvnitr se zimy taky nebojim
cena: 1200,-[/quote]
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Je to na suchy zip Lehce se to da sundat a nezabira to temer zadne misto. Po zkusenostech mych a druhych jsem si tohle poridil misto vyhrivanych heftu. U tech kterych mi sice bylo teplo, ale jen ze spodu a z vrchu mi zase byla zima. V desti to uz bylo uplne na prd.
diky za info.to mne prave zajimalo.hefty nebo ty rukavice taky budou postupne pribyvat ale zatim jen shanim informace co je pro a proti jak je mym zvykem.neco koupit a pak to mit jen ve skrini je pro mne luxus a proto je dobry byt pokud mozno na vse pripraven vcas a pak se podle toho zaridit.jinak ten suchej zip je lepsi.k tomu se da usit z nepromoku nejaky potah a v desti se jede urcite lip.kdyz by nekdo to chcel mit vychatany podle svych potreb.
[quote=Jarda]diky za info.to mne prave zajimalo.hefty nebo ty rukavice taky budou postupne pribyvat ale zatim jen shanim informace co je pro a proti jak je mym zvykem.neco koupit a pak to mit jen ve skrini je pro mne luxus a proto je dobry byt pokud mozno na vse pripraven vcas a pak se podle toho zaridit.jinak ten suchej zip je lepsi.k tomu se da usit z nepromoku nejaky potah a v desti se jede urcite lip.kdyz by nekdo to chcel mit vychatany podle svych potreb.[/quote]
Tam neni treba nic sit, protoze to je cele v nepromoku a jel jsem v tom v desti posledni tyden v rijnu z Dunajske Stredy cca 160km a ruce jsem mel v suchu a v teple. No proste pohoda.