Crux mám od srpna.
http://www.psihubik.cz/cs/produkty/text ... e=category
Chrániče do nich stojí 279kč, takže žádná darda. Ty to rifle mně připadaly jako jediné na kterých jsem byl ochotný vylít ven na rande a třeba do kina. Mají opravdu dobrý střih. Streč v tříslech dovoluje zvednout nohu při nasedání tak vysoko, že to nedokážu ani v obyčejných. Toto je podle mne právě ten rozdíl, mezi nějakou čínou a kvalitními věcmi. Jel jsem na nich hodinu na Majesty při +3 a to už mně byla trochu zima, hlavně od kolen dolů. Kolena neprofouknou, jsou schovaná za chrániči, proti obyčejným riflím paráda. Jedinou věc bych ocenil, kdyby byl trochu víc zvednutý pás, nemám rád když mi i trošičku táhne na záda, takže v kufru mám radši pořád ledviňák z Lidlu. Pak jsem si koupil tu tepelnou vložku do nich a když teď jezdím stejnou trasu tak si to užívám. Při teplotě + 7 je to komfort takový, že si klidně prodloužím trasu a jedu bez problémů nad ránem v mlze a jak jsem psal užívám si to. Takže pro mne 99% spokojenost. Tepelná vložka je i zároveň voděodolná, nevím jestli se to všeobecně ví. Jestli budeš jezdit od +10 a za sucha, vložku nepotřebuješ. To je tak asi vše.