Chlapi

ved ja sa len pytam, kliiid. Mam totiz pocit ze niektorych to...no...ako to napisat... dajme tomu ze vyprudilo?
Normalne som chcel vediet ci niekto jazdite hentaky material, ci to plni svoju ulohu, ci je to na hovno a zbytocne love za znacku, atd atd...
Videl som to totiz vcera (presne ten trikot co som dal obrazok) v jednej motopredajni a zaujalo.
O obliekani, o bezpecnosti, o drahych vs. lacnych handrach sme popisali vela, to nam je asi vsetkym jasne. Je to tema do aleluja. Co v principe nevadi, vzdy je o com debatovat (pokial nezavita kocour ci ina marléna).
No ale k veci... ja, totiz nevydrzim v "siedemnastich" vrstvach jazdit, tu sa mi straca komfort a ako niektori pisu z cesty treba mat radost a nie ju pretrpiet. Mimochodom, preto som zacal jazdit

Takze ked je chladno, ja neznesiem na sebe viac ako 2-3 vrstvy. Bundu mat musim/chcem, no a nieco pod to. Preto vculeky riesim termo-veci.
Ak hento co som dal obrazčok nikto nema.....tak otazka...
Jazdite niekto aj tak ze termopradlo -dlhy rukav a motobunda?
Sa pytam, lebo nie som tak bohaty, bohuzial, aby som si vsetko najprv pokupil aby som zistil ako to funguje.