Díky za komentář. Na neagresivní hlas pomáhá být tak nějak pořád v klidu
Jak u pruhů pro kolo/IZS/MHD, tak u vyloženě cyklopruhů, se vždycky třikrát podívám, jestli tam něco nejede, hlavně cyklisti jsou hodně nenápadní.
sinco píše:Jsem zvědav na CPx jak si povede.
Já se na to CPx už třesu jak osika. Původně mělo být už tenhle týden, teď to vypadá na ten příští, případně ten další už prý určitě. Je to na dlouhé lokte, budu si muset sehnat negativní mezinárodně psaný test na koroňáka, zařídit dodávku, od testu mám pak 48h na to dojet do Německa, až tam budu tak poslat email se svejma iniciálama na místní hygienu ve smyslu "jsem tady na tý adrese, a už zas jedu domu, tady sou moje kontakty".
Alternativně mám týpka z Varnsdorfu, který je dopravce a snad by s ním šlo vymyslet, že by mi ho v Německu naložil a převezl přes hranice.
Takže zatím jen sedím a každý den hledám na YouTube "supersoco cpx" a řadím to podle nejnovějších uploadů a aspoň slintám
goes píše:vyuzivani pruhu pro tramvaje a MHD je naprosto na miste
Často tak objíždím PČR stojící v koloně a nikdy s tím neměli problém
-- 09 říj 2020, 12:19 --
e-Kája píše:Jde to řešit časovacím vypínačem do zásuvky.
Objednal jsem si teď chytrou zásuvku Immax NEO Lite Smart. Mluvil jsem přímo s obchodním zástupem a jde tam udělat pravidlo "odpoj spotřebič pokud příkon klesne pod XXX watt", takže pokud mi nabíječka max bere 300W, tak tam hodím třeba 100W.
Dám pak vědět, jak to funguje, otestuju o víkendu.