e-Kája píše:Když komentuješ ten test tak předpokládám, že jsi ho pozorně shlédnul. Kde se teda v tom videu uvádí, že se baterie elektroskútru nabíjí půl dne a že skútr stál jeho majitele 80tisíc? Napiš mi prosímtě minutu stopáže, třeba jsem to přeslechnul.
Já jsem pouze vyhledal aktuální informace na internetu a předložil jsem ti je.
A pokud mi nestačí dojezd 50km nebo nižší výkon a ryhlost? Tak si teda pořídím spíš jiný ekektroskútr, který ujede třeba 150km a pojede 130km/h ne? A pokud na to nemám peníze, tak si pořídím benzínový skůtr. Copak já ti nutím pořídit si tenhle nebo jiný elektroskútr? Najdi mi někde ve vláknu že někomu něco vnucuju. Já se akorát na rozdíl od tebe dokážu smířit s tím, že baterii nenabiju za 10 minut, ale třeba až za 4 hodiny a dokážu s tím v pohodě žít. Ale v žádném případě třeba tohle specifikum elektroskútrů nikde ve vláknu nevychvaluju, a nepíšu fanaticky, že je to je super věc. Taky bych skůtr rád nabil za 10minut jako u benzínky, ale dokážu se v současné době smířit s tím, že stávající technologie baterií tohle neumožňuje.
Pokud takhle dokážeme bez emocí diskutovat, jsem pro. Ale pokud to chceš za každou cenu zprofanovat klamnými informacemi, raději si prosím založ vlákno s názvem "Proč si nepořídit elektrický skůtr" Díky.
e-Kája píše:Myslíš že bys to dal 2x tam a zpět na jedno nabití?
goes píše:Tak toto by zadny spalovak nezvladl... ted uznavam vyhodu elektro skutru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků