Hasmann píše:Tímto jsi pro mně zabil jakékoliv přemýšlení o něčem takovém.Nebudu kupovat něco,co se mi vrátí za dva roky a pak to budu moci zahodit..chci to využívat dál a dál.
blesk65 píše:zdarec elektro nadšenci jak čtu příspěvky tak vydím že každý z vás má nějakou představu o elektro.Já když byl vybýrat si skůtra tak mi šichni prodejci nabízeli elektro.první se mi snažili nabízet ty levný do 50 tis to je podle mě skandál povolené zatížení v průmeru 110kg jinak nižši dojezd
ja jsem z jižní moravy a u nás se dá jezdit na skůtru od půlky března do listopadu ale jen ty chladné rána které nejdou ruku v ruce s výdrží s baterkou protože nejsou zaizolované a skladovat skutra v pokoji nebudu takže další sníženi dojezdu max rychlost 50km a to ještě chvilkově tak jsem řekl ne že chci to nej co mi dokáže nabýdnout já potřebuju rychlost aby jel 80 km/h a v městě 60 z důdovu bezpečí jed mimo město 50 to je sebevražda a ve městě 45 tak to tě každý objíždí a čekáš kdy tě sundá tak mi nabydli cenu kolem 90 tis skutra ele. rychlost už byla 80km dojezd 120km v optimalním režimu což je 45km na plný plyn to by šlo ale zas byl problem se zárukou jen 2 roky baterku nova baterka 39999kč a mi máme v práci ele vozik a doma mam steje baterky v rc modelu a čím vic nabíjím tím klesá kapacita takže za 3 roky je to býda ja měním batery každé 2 roky na rc až to budou mít víc promakaný tak to bude supr
blesk65 píše:zdarec elektro nadšenci jak čtu příspěvky tak vydím že každý z vás má nějakou představu o elektro.Já když byl vybýrat si skůtra tak mi šichni prodejci nabízeli elektro.první se mi snažili nabízet ty levný do 50 tis to je podle mě skandál povolené zatížení v průmeru 110kg jinak nižši dojezd
já potřebuju rychlost aby jel 80 km/h a v městě 60 z důdovu bezpečí jed mimo město 50 to je sebevražda a ve městě 45 tak to tě každý objíždí a čekáš kdy tě sundá
tak mi nabydli cenu kolem 90 tis skutra ele. rychlost už byla 80km dojezd 120km v optimalním režimu což je 45km na plný plyn to by šlo ale zas byl problem se zárukou jen 2 roky baterku nova baterka 39999kč
mil2house píše: A Ctirad to trochu s tou životností přehnal...
Myschan píše:Podle mě, je to zatím vcelku nanic. Natáhněte si z paneláku šňůru a dobíjejte přes noc. Nebo si to domluvte se zaměstnavatelem. Už vidím, jak se z okna podniku táhne v létě 20 káblů a všichni nabíjej. Nesmysl
_Tom_ píše:2ctirad: kdepak si sebral skušenosti o tom že čínská baterie vydží jednu sezonu?? Co je to za baterku?
jak jsi přišel na to že jedna je čínská a s jakou jinou jsi porovnával??
opravdu myslíš, že aku jsou čínské a pak nějaké "americké" ?
app: kolik ty aku váží, když bych je měl nosit domů na nabíječku??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník