[quote=Cpujky]Snad to nebude moc mimo misu,ted jsem v Makru videl 2 vysilacky PMR hoffer za cca 800Kc a pry se k tomu da poridit i headset. Nemate s tim zkusenost?Da se to treba pouzit v rychlostech do 90 km/h? Nebo by jste spise doporucili jiz zminene vysilacky vyse? V cem se treba lisi Cobra MT800 -1890KČ,ALINCO DJ-S45 CQS 2790KČ,INTEK2020-1570KČ od vysilacek za 400kc za kus (zda je ten vykonovy rozdil skutecne tak velky)?[/quote]
Takze:
Hoffer nebrat, spatna kvalita, nelze vypnout roger, atd. Vetsinou ti co to meli mezi nama se jich uz zbavili. A mam takovy dojem, ze pro pripojeni headset je tam vidlicka 2,5/3,5 coz se jiz dnes nepouziva a s ALBRECHTEM to nespojis.
MT Cobra o te jsem psal vyse, dale mi u ni vadilo ze neukazuje stav baterie (pak nahla smrt), neukazuje nabijeni a ani jestli je jiz nabita. Nema autonabijecku a mne osobne MT800 dloho nabita nevydrzela. Cobry se prodavaji pouze v paru a dobry headset stoji min. 300,-Kč takze 600. Na motorku staci pouze 1ks
Alinco je jiz uplne jina trida, navic se da drobnou upravou zvednout vykon. Vice se dozvis
zde
Dobra je i PMR TOPCOM a nova se da sehnat za 1300,- 1ks s komplet prislusenstvim vcetne 4ks dobijecich AAA, je vodeodolna a ma velmi dobry obal vcetne intuitivniho menu.
Ja ti po zkusenostech co mam doporucuji s tech levnych TOPCOM a pokud mas penize na vic, tak bez rovnou do Alinca.