ajfel: tlačítko nepřekáží a vzhledem k tomu, že uchycení je pomocí suchého zipu a zabere tedy cca 3 vteřiny (naprosto spolehlivě drží i v dešti), tak si ho můžeš umístit, tak jak uznáš za vhodné. Fotografie, které jsou součástí recenze jsou z netu, ale až bude čas, tak přidám své fotky. Co se zvuku týče, tak vše je absolutně čisté a to i podle ostatních, s kterými jezdím a co se týče dosahu .....tak ještě jsem neměl problém a jméno autora .... to je uvedeno v pravém horním rohu u článku
Jinak jsem rád, že se recenze líbila ... jak jsem psal, tak jsem v této oblasti laikem, ale třeba to někomu pomůže
wasp: komunikaci se spolujzdcem jsem, přes PMR neřešil ..., ale zakoupil jsem si samostatná interkom, tak jak píše janon. Optimálním řešením by asi samozřejmě bylo BT, které se spáruje s navigací, vysílačkou a ještě bych přes něj mohl komunikovat s batůžkem, ale to jsme cenově zas někde jinde .... a v poměru cena/výkon mi COBRA vychází velmi dobře a hlavně mi vyhovuje a to je asi to nejdůležitější ..... případnou změnu časem, ale samozřejmě nevylučuju