wictor píše:Cena je samo o sobě docela zajímavá http://www.e-kseft.cz/index.php?option= ... t_id=14328
jakattara píše:Já tento sencor měl, jen jsem udělal výměnu mikrofonu za panasonic (s tím origo mi nikdo nerozuměl) a sluchátka jsem předělal na samici jack a používal jsem špunty do uší ( s těmi origo jsem zase nerozumněl já ) . Ale používal jsem to v otevřené JETce. Každopádně teď na ní mám F4, s origo sluchátky a můžu s ní jet i na maxíkovi. Muziku - do určité rychlosti - slyším perfektně a když příjmu hovor, lidi ani nevědí, že jedu na skútru .
_Tom_ píše:problém bude v konektorech z pmr a do hf. technicky to půjde ale koukni na zapojení konektor. kolika jsou pinové a pokud jsou stejné potom který kontakt vede k sluchátku, mikrofonu a tlačítku. přestože používáš vox
mirsil píše:Mám s PMR Midland G8 BT úplně stejnou zkušenost jako Rudolf_II - spárování s BT intercomem přilby Worker V210 proběhne bez problému, ale zvuk se nepřenáší, při tom bluetoth komunikace mezi přilbou a telefonem Nokia 5800XM v pohodě, takže zakopaný pes bude v bluetooth PMR, nějaká jiná verze nebo protokol přenosu ? Vyzná s v tomhle někdo z přítomných ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků