já mám taky Oxfordy,a jsou fakt dobrý,i co se týče materiálu.včera jsem seděl na skůtru,který měl nějaký za cca 1000kč,a fakt nic moc.byly plastový,a v létě pokud by člověk neměl rukavice,tak to bude troch opruz.takže se asi vyplatí si radši připlatit .no mně se to kecá,když už jsem je koupil se skutrem ..
Tak to budu muset zitra prozkoumat, jak to mate zapojene .
Tauris Samba, najeto 3000km a prodano. Honda Rebel CA125, najeto 4000km, taky prodano. Jawa 21 - zrenovovano, najel jsem zatim jen 30km ČZ 477 (Růženka) - opravuje se. Gilera Typhoon 125 2T alias Jitrnice - nikdo ji nechce, tak na ni jezdim.
Sám ještě žádnou zkušenost s vyhřívanými rukojeťmi nemám, ale už je to nějakej měsíc co jsem se o ně začal taky zajímat. Nejprve sem se podíval na originální příslušenství: http://www.eshop-moto.cz/detail/origina ... rv2008-10/ , které jsem kvůli ceně ihned zavrhnul! Když jsem se o vyhřívaných rukojetích zmínil, tak přímo v Hondě mi bylo řečeno ať jdu do Oxfordů, takže jsem rád, že se mi to potvrdilo i tady
Poradmi nejde dohlavy, jak je tam omotanej ten napajeci kablik, kdyz kroutis plynem
Tauris Samba, najeto 3000km a prodano. Honda Rebel CA125, najeto 4000km, taky prodano. Jawa 21 - zrenovovano, najel jsem zatim jen 30km ČZ 477 (Růženka) - opravuje se. Gilera Typhoon 125 2T alias Jitrnice - nikdo ji nechce, tak na ni jezdim.
Zajímalo by mě to, na co už narazil MP, a sice, jak je to s rukavicema. Logicky vzato, kombinace termorukavic a vyhřívanejch heftů je blbost - tepelnej spád je tu úplně obráceně. To aby se z rukavic kouřilo... Nebo je to jinak? Navíc, daleko víc mrznou hřbety rukou a konečky prstů než dlaně.
Naposledy upravil ajfel dne 24 říj 2010, 22:02, celkově upraveno 1
podle mě jsou dvě cesty. jedna vyhřívání rukojetí a druhá právě ty o dvě velikosti větší palčáky. při obojím stejně pojedeš v rukavicích a porovnání jaké to je by mě samotného zajímalo. používám tucano pár set kilometrů a nikdy bych nevěřil jak je fajn vytáhnouut ruce z rukavic po 100km cestě v uvozovkách se spocenýma rukama. vážně super. možná trochu divně vypadající ochrana, ale teplo je
Idealni je kombinace navleku a vyhrivanych gripu. Na delsich cestach pri nizsich teplotach, pripadne desti ruce prochladnou. Samotne vyhrivane gripy jsou dobre pokud na ruce za jizdy nefouka. Odzkouseno osobne u B400/650. U Lt mam jen vyhrivane gripy, ale diky tomu ze vzduch je dokonale odveden mimo ruce, tak to staci.
Ta moje ku.va má plexi jakoby nalůl, takže bych potřeboval půl vyhřívanýho gripu Co jezdím teď do práce jen sedum tam a sedum zpátky, tak to asi nevyužiju, i když jsem si to chtěl původně naimplementovat...