Mám na SW Oxfordy (typ Classic) a jsou to zatím bezkonkurenčně nejlepší rukojeti, co jsem měl. Předtím jsem měl dvoje Saita, topily dobře, ale rukojeti byly plastový, tvrdý a s velkým průměrem. Oxfordy jsou gumový, krásně se drží a nemají o tolik větší průměr, jak originály. Koupil jsem je zánovní za super cenu, víc jsem si nemohl přát. Akorát jsem je chtěl namontovat někam k vodiči, kam jde proud jen po zapnutí klíčku, ale oproti Saitům je tam nějak moc drátů a já si s elektrikou nerozumím, tak jsem je zapojil podle návodu přes pojistku přímo na baterku. Teoreticky je tedy může zapnout třeba nějakej zvědavec na parkovišti, ale měla by tam být nějaká ochrana baterky, která rukojeti při dosažení určitýho napětí automaticky vypne.
Co se týká lepidla, vzhledem k tomu, že jsem je koupil použitý, jsem k němu samozřejmě žádný origo Oxford nedostal, tak jsem je přilepil trochou normálního vteřiňáku. Pravá rukojeť drží stále fest, levá se bohužel uvolnila a protáčí se, i když celkem těžce, takže to zatím nechávám, ale až budu v blízké době měnit závažíčka, přilepím ji.