balcin píše:FOKY:To jsi me ted zaskocil jestli to bude na furt zapojeny nebo jen kdyz zapnu klicek.Tak to nevim protoze me to budou montovat v servisu tak nevim jak to pripoji,ale chtel bych to aby to bylo na primo na baterku ne jenom kdyz zapnu klicek.Myslim si ze je to lepsi.Ja jenom se ptam jakou tam mam dat protoze me nabizi za 500 a myslim si ze je i s pojistkou a nebo rikal kupte si co chcete ja vam tam namontuju co si do nesete.Tak jenom abych nekoupil nejakou sracku ktera me vyhori.Richijane,na tu jsem se dival ta neni spatna u nas ji maji okolo 450kc.Jeste se me libi a ta by myslim stacila je to OPTIMATE TM 78 za 299kc.Co tam dat totu?Je to takovy:Zasuvka a dva draty.Zadna pojiska u toho ale vodoodolna je.Nestacila by?
Mám to přesně takBahnak píše:Po mnoha bádáních jsem došel k názoru že nejlepší řešení na skútru je zásuvka pod sedadlem s 2m kabelem (pořádný vodič!) která se dá vytáhnout mimo skútr při stanování, nafukování postýlky a pod.Taky přes ní v pohodě nabíjím. Na spotřebiče (GPS)řeším napájení zabudovanými zdroji a jen vyvedením kabelu k řídítkům. Zatím se to osvědčilo i na motorkách.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků