Mám přesně stejnou zkušenost jako HonzaR. Na Madisonu 150 jsem zkoušel jen origo a turistické, obě bez deflektoru, skončil jsem střídáním origo v létě a turistického v zimě a na B650 jsem zjistil že nejlepší varianta i přesto, že mám plexi posuvné, je zkrácené velké turistické + deflektor. Velké turistické je sice tišší, ale s deflektorem cítím nejlepší aerodynamiku, protože dokáže ve vyšších rychlostech zrušit nepříjemný válec vzduchu tlačící zezadu do přilby jak psal HonzaR a také odklonit většinu vody, stékající při dešti po vnitřní straně plexi a následné prskající všude možně, kde je nejméně třeba. A velké turistické pro podstatně lepší krytí rukou a spodní části trupu díky rozšíření vespod a zkrácené protože celá tato sestava musí být horní hranou ideálně v úrovni nosu nebo níž pro bezpečný výhled za krizovek. Bez deflektoru navíc bylo nutno mít plexi asi o 5-10cm vyšší aby se dosáhlo stejného efektu jako s ním. Samozřejmě, že ke každému skůtru bude vizuálně sedět něco jiného, B650 má tak mohutný předek, že se tam ztratí cokoli
Ideálně vyzkoušet, případně koupit klipsnový deflektor, který je možno lehce sundat.