Upevnění kufru

Diskuze o doplňcích a příslušenství. Pomoc s výběrem, rady a doporučení.

Upevnění kufru

Příspěvekod Fantom900 » 18 čer 2014, 17:23

Čau,
dneska jsem pořídil kufr Kappa na můj skútr Honda Dylan 125. Mám trochu problém s uchycením. Sériový nosič je poměrně krátký a tak na něm plotna sedí pouze z půlky (viz foto). Bude to držet na 4 šroubech, ale samozřejmě jen v tý části kde je ten nosič. Myslíte si, že je to ok nebo ne? Jak to máte vy?

Foto zde:
http://www.imagehosting.cz/?v=1yty.jpg
http://www.imagehosting.cz/?v=2gqg.jpg

Ještě jsem přemýšlel, že bych pod plotnu dal nějakej silnej kus plechu na kterou bych ji připevnil.
Fantom900

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Dylan 125

Re: Upevnění kufru

Příspěvekod pavlinek » 21 čer 2014, 15:00

Ahoj, máš již to nějak vyřešeno ? Stejnou myšlenku s tím plechem mám taky, ale prostě nevim. Nějak se mi nechce kupovat předražený nosič, který se mi moc nelíbí. Zatižitelnost a opora pro spolujezdce by byla asi znatelně jiná. Já mám na stávající uchycení psanou max.zatižitelnost 5 Kg, což moc není, když vezmu,že jen samotný kufr váží třeba 3 Kg.
Pavel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pavlinek

100+

Reputace: 20
Skútr / moto: Kymco Xciting 300 iR, BMW C650 GT

Re: Upevnění kufru

Příspěvekod Fantom900 » 22 čer 2014, 11:19

Hele ještě nemám, teď jsem celkem pracovně vytíženej, takže jsem moc neměl čas... Nikdo jinej zjevně kufr na skůtru nemá, aby hodil nějakou radu do placu. Právě že ten nosič taky nechci kupovat když má cenu jak samotnej kufr. Nějak to vyřeším tím plechem...
Fantom900

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda Dylan 125

Zpět na Doplňky a příslušenství

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek