Tak mi to nedalo a udělal jsem test. Vzal jsem sluchátka s mikrákem od PC, rozdělal připijovací konektory na skůtru k Radio mob control a zkoušel různě propojovat drátky. Nejdřív jsem oživil rádio, poslech je suprovej ( hraje to jako kráva ),pak jsem našel propojení Intercomu s mikrákem a ono to funguje taky. Do přilby jsem nic nemontoval, jen tak jsem si to nasadil a zkoušel. Dokonce se mi povedlo připojit i Mp3, telefon by měl jít asi taky, ale k tomu nemám ten připojovací káblík, zeptám se v prodejně s mobilama, jedna strana je jako konektor k internetu a na druhé musí být něco do telefonu.
Teď přemýšlím, co koupit za sluchadla s mikrákem, spojení konekrory musím musím zimprovizovat, asi tam dám 2x3,5 jack. V dešti nejezdím tak by to mohlo být dobrý. Budu mít příští týden co dělat........
Jestli a jak to půjde k vysílačce nevím, musím to udělat tak, abych popřípadě připojil buď PMR, nebo Intercom.
Vše se pak pozná až za jízdy, na to sem zvědavej nejvíc. Pak poreferuji.
Pokusím se někde na netu najít sadu do otevřené helmy ( mám vyklápěčku ), kdyby někdo věděl o té sadě, dejte mi sem adresu stránky, díky. Možná že tahle je ta správná?
http://www.hf-hora.cz/detail.aspx?typ=902&kod=MT800HO