Plexištít

Diskuze o doplňcích a příslušenství. Pomoc s výběrem, rady a doporučení.

Příspěvekod slapky » 07 bře 2007, 22:45

Přátelé,zatoužil jsem namontovat na svůj stroj plexištít :D.V garančním servisu mi technik vysvětlil,že k tomuto scootu žádný originální plexištít neexistuje,že by to potřebovalo nějaký univerzální :thinking:.Jenže mi nejde do hlavy,jak by se na tento typ řídítek dal namontovat.Chtěl bych nějaký,který by nebyl jen okrasný,ale hlavně plnil funkci štítu.Viděl jsem v inzerátech fotky scootů s tímto typem řídítek,ale ta konstrukce držáků štítu se nedala rozpoznat.Můžete mi někdo poradit po čem a kde se dívat?Co majitelé Daelimů NS? Jsou tam stejná řídítka!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nehleď stále jen dopředu!
Ohlédni se někdy také vzad,...

mobil: 608 423 077
slapky

1500+

Reputace: 31
Skútr / moto: Yamaha majesty 250 + Suzuki Burgman AN 650

Příspěvekod Pilot » 08 bře 2007, 09:49

Ahoj, jediné o čem vím, je k dispozici na dataparts.de za 89 euro viz obrázek ten čumák máme téměř totožný, akorát Daelim má velké díry pod zrcátky a není mi příliš jasné na čem ten štít vlastně drží. Nějaký štít má Dědkas a Yukina je taky hodně podobná, tak snad něco seženeš.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Daelim NS II, výfuk Don Chrochtallo, filtr Green, karburátor Keihin, odlehčená klika, Garfield na nosiči :-)
Pilot

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Daelim NS 125 II

Příspěvekod Daelimek » 08 bře 2007, 12:08

jo mě také řekli že by mě museli sehnat nějaký univerzální a taky že sehnali,myslím hned 3 typy,ale ty ceny...takže jsem si to hned rozmyslel...

P.S.: měl jsem též NS-ko
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod Pilot » 08 bře 2007, 13:47

tak tohle je rovnou na NS, ale za ty peníze........... :( mě osobně to nějak nevadí, že na mě fouká
Daelim NS II, výfuk Don Chrochtallo, filtr Green, karburátor Keihin, odlehčená klika, Garfield na nosiči :-)
Pilot

25+

Skútr / moto: Daelim NS 125 II

Zpět na Doplňky a příslušenství

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek