Mr.Voza píše:Akorát bacha na ten rázovej utahovák - minule jsem si ho tam koupil a v parametrech v letáku bylo uvedený, že má regulaci utahovacího momentu. Ale to nemá. Umí jenom utahovat na těch 100Nm a povolovat až 320Nm. Na kola u auta jo, to je super věc, proto jsem si ho taky nechal, ale jestli někdo plánujete koupit na variátor a spojku, tak to nee... Leda, že by vašemu variátoru a spojce těch 100Nm utahovacího momentu vyhovovalo.
Nielm píše:Mr.Voza píše:Akorát bacha na ten rázovej utahovák - minule jsem si ho tam koupil a v parametrech v letáku bylo uvedený, že má regulaci utahovacího momentu. Ale to nemá. Umí jenom utahovat na těch 100Nm a povolovat až 320Nm. Na kola u auta jo, to je super věc, proto jsem si ho taky nechal, ale jestli někdo plánujete koupit na variátor a spojku, tak to nee... Leda, že by vašemu variátoru a spojce těch 100Nm utahovacího momentu vyhovovalo.
Chceš říct,že bys věřil utažení na přesný moment ráz.utahováku? Na dotažení používám moment.klíč, na povolení pneu ráz.utahovák.
Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků