Neos50 píše:TUNER píše:Jak se říká....nejsem tak bohatej,abych si mohl kupovat levné věci..... A nebudu si kupovat něco co je k ničemu,jen pro to,že to je levný ))) Pro mě je ta kvalita nepoužitelná. Ale děcka na hraní z ní možná můžou mít radost
Dřív jste si kupovali osmičku od Sony za 30 000 ,- která tomuhle kvalitou nesahala ani po kotníky teď remcáte nad timhle
navíc to Youtube to dost deb.... komprimuje..origo kvalita je o dost lepší..i když chápu že když někdo nemá HD ,že ho to s....
mě je to u pr.... v origo je to dobrá kvalita na zkouknutí.
Taky jsme cca někdy v roce 1994 kupovaly Hi8ku od SONY a taky kolem 30 000. Ale kvalita obrazu neni o rozlišení ale o optice a datovém toku,(nemluvím teď třeba o stereo zvuku)která třeba i moje 7 let stará kamera miniDV má pořád větší,než ty levný digi kamery,co nahrávají třeba na SD kartu. Bavim se o opravdových kamerách,ne tyhle náhražky.
Pokud hodnotíš ten vlnící se rádoby obraz jako lepší,pak jsem jiného názoru.
Určitě jdou technologie dopředu,všechno je menší,lepší...ale ne tyhle levný produkty. Samozřejmě jsou i takhle malý kamerky co něco opravdu umí,ale tam je jejich kvalita vykoupena vysokou cenou viz. třeba GoPro....
Většinou co je moc levný,je špatný.... koukal jsem loni po Full HD kamerách a narazil na nějakou čínu asi za 5000...hmmm,super cena řekl jsem si. Našel jsem si pár videí na youtube a hned věděl proč je tak levná....vlnící se obraz,špatné barvy a pouze 5ti násobný zoom......to už i naše TZ10ka má větší zoom a neporovnatelně lepší obraz i když jen HD formátu. a navíc....umí dělat i slušný fotky......za ty samý peníze.
Ale někomu to určitě bude stačit...za pár stovek. Mě prostě ne,raději nic než takhle vyhodit peníze za něco s čím bych nebyl spokojenej