patrik.j píše:Já používám hlavně v práci, a někdy na kraviny, tuto kamerku - SPY 5110HD:
http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-a-kamerove-systemy-od-299/spionazni-a-sportovni/mikrokamera-s-sd-rekorderem-1280x960-spionazni-minikamera-se-zaznamem-kamera-spy-5110hd
Mám tam 16Gb kartu a 4 hodiny záznamu na jedno nabití není problém. Mrkněte na video, i takto se dá používat (mimichodem - to nejsem já ), je to sice model s nižším rozlišením, ale velikost kamerky je stejná.
alpako píše:Zdravím všechny kameramany, dnes jsem zkoušel do kamerky dát novou kartu je to Micro SDHC 4GB cl.4, vše pracuje jak má bohužel po několika minutách provozu (někdy 11min. někdy 19min.je to různé) se kamerka sama vypne i když je nabitá a na kartě je dost místa. Zkusil jsem jí nechat doma zapnutou a běžela v pohodě, jakmile jsem před ní ale zamával rukou tak se vypnula jako kdyby nestačila ukládat data nebo nestíhala tu změnu scény a vypnula se. Nevím jestli to není tím že tam má být karta SD a já tam dal SDHC. Tak zkuste poradit co s tím díky.
Neos50 píše:SD ti to nezvládne vůbec ¨SDHC je jen její rychlá varianta...
patrik.j píše:Já používám hlavně v práci, a někdy na kraviny, tuto kamerku - SPY 5110HD:
http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-a-kamerove-systemy-od-299/spionazni-a-sportovni/mikrokamera-s-sd-rekorderem-1280x960-spionazni-minikamera-se-zaznamem-kamera-spy-5110hd
Mám tam 16Gb kartu a 4 hodiny záznamu na jedno nabití není problém. Mrkněte na video, i takto se dá používat (mimichodem - to nejsem já ), je to sice model s nižším rozlišením, ale velikost kamerky je stejná.
libor_m píše:Neos50 píše:SD ti to nezvládne vůbec ¨SDHC je jen její rychlá varianta...
SDHC znamená SD High Capacity, tzn. to není rychlá varianta SD, ale velkokapacitní SD karta.
TUNER píše:Jak se říká....nejsem tak bohatej,abych si mohl kupovat levné věci..... A nebudu si kupovat něco co je k ničemu,jen pro to,že to je levný ))) Pro mě je ta kvalita nepoužitelná. Ale děcka na hraní z ní možná můžou mít radost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků