O zákaze natáčania z auta od kedy bol zverejnený cca 2 roky do zadu viem a odvtedy ma videlo už zopár policajtov v jazde ako aj na križovatkách ako mám kameru na prilbe.Dokonca aj pri tejto poslednej jazde z kamerou na prilbe ale už vybitou som stál na križovatke keď som sa vracal druhou cestou na St.Polten a policajti ktorý stáli o dve autá v zadu mali niekoľko príležitostí ma zastaviť ale nespravili to.Prečo? Tak isto som videl už viac Rakúšanov s kamerami a úplne v pohode natáčali.
Myslím že na YouTube sú tony videí z ciest motorkárov po Rakúsku a od Rakúšanov ako aj cudzincov a nič sa nedeje.Netreba byť pred posratý a používať sedliacky/selský rozum.Každý policajt vie že tieto videá si zhotovujeme pre potešenie a radosť z jazdy aby sme mali home video na pamiatku.Nerobíme videá na komerčné účeli a nepredávame to do medií ako TV.
Pri minulo týždňovej jazde zo synom na Hornete sme zjazdili takú menšiu Rakúsku Penzinskú Babu(kopec medzi Pezinkom a Pernekom) a policajti na nás mierili s foto radarom a merali rýchlosť 70 a tak isto ma mohli pokutovať a nespravili to.Tu je dôkaz,pri čase 03:47 sú vidieť na pravej strane za značkou
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=o5nUSnSlhNU