od Valheru_KOKr » 29 črc 2016, 23:18
Tak sjems e dnes stal majitelem Lamax X8 Electra. Je to velmi zajímavý kousek, který se stal ještě zajímavějším díky cenovce 3090Kč
První dojmy... Zapnu, nastavím funguji návod? no asi se někdo dřel zbytečně... jenže ouha začínám zápasit s příslušenstvím.. Co je k čemu a lovím návod... no návod toto jaksi nezmiňuje, ale jaksi se dozvídám co je "Až 178° úhel záběru" no je to ve skutečnosti 154... nevím proč to všichni prezentují Až, když sám výrobce to má v návodech i na stránkách v pořádku...
Jako první hrubý nedostatek vidím v nalákání na 2 baterie. Jenže bez dokoupitelné nabíječky nelze nabíjet jinak než v kameře
Obsáhlost návodu je věcí druhou. Sice popisuje jednotlivé funkce, ale není popsáno příslušenství
Software na postprocesing? Bohužel, toto se nedodává
Kamera na první pohled je výborná, má drobné výtky, ale v poměru cena výkon není nutné takovou kameru zavrhnout i přes uvedené drobnosti.
Pokud budete kupovat mini SDHC kartu, najděte si zda je kompatibilní s kamerou. Některé karty s X8 mají problém.
Kája
Yuki CITY 125 - Nová čína, s jasnou historií a zcela nejasným osudem
Kokříkovi cestyNevidí mě! Neslyší mě! Nepředvídá mě! Nedává pozor! Nerespektuje mě, protože jsem na 2 kolech! Vím to, předpokládám to, a proto ještě jezdím a stále píši!