Vratas píše:...Nicméně stejně asi skončím u GoPro 4 z důvodu samozrejmě lepšího obrazu a fps, dotykového displeje a neposledně možnosti dálkového ovladače, protože při používání na helmě mě nebaví sledovat a lovit, jestli to běží nebo ne.
SJ4000 wifi se dá ovládat díky wifi přes mobil a nemusíš sledovat kameru, jestli natáčí, nebo co dělá - vidíš všechno na mobilu. A SJ5000+ má taky wifi a umí dvojnásobnej fps. Tak kdyby se Ti nechtělo kvůli těmhle věcem dávat desítku za GoPro, tak tohle jsou alternativy
Po tom, co jsem viděl na youtube, jak se kamera ovládá z mobilu přes wifi, tak se rozhoduju taky mezi těmahle dvěma. Bez wifi jí nechci - právě abych nemusel furt lovit na hlemě co kamera právě dělá. To si za wifi radši pár korun připlatím.
Jen tak pro informaci, jak jsi psal ten příspěvek o pár stránek zpět, o SW kterej nejmíň zmrší kvalitu videa - na jakým PC střiháš video? Já mám dneska už docela zastaralej PC, tak nevím jak dobře bude zvládat práci s full HD - Athlon X2 4800, 2GB RAM 800MHz, disky SATA2 80+750GB. Pak ještě notebook, kterej je o pár let novější, ale zhruba stejně výkonej. Na čem to střiháš ty a jak dloho u Tebe cca trvá zpracovat (zkomprimovat) třeba minutu videa?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP