od Losky » 23 lis 2014, 19:27
Já ji koupil na Aukru za 2300,- i s poštou a i dokladem o koupi se zárukou 2 roky. Kamera byla origo SJ4000. Vše fungovalo bez problémů a obraz vypadal opravdu pěkně. Zkoušel jsem i v autě a jako black box dobrá věcička, ale má to i své úskalí. Každý řeší, že mu to může pomoci při dokazování své nevinny u případné autonehody, ale není to tak snadné, lehce můžete být obviněni že natáčíte osoby bez jejich souhlasu atd. To mám od kamaráda, co dělá na kriminálce. Navíc člověk riskuje, že mu ji někdo násilím z auta v noci vyndá. Já ji kupoval kvůli koupačce v moři, která je v Egyptě super. Původně jsem chtěl koupit podvodní pouzdro asi za 700,-, ale byla mi doporučena tahle kamerka a jsem opravdu rád, že jsem si ji koupil. Byla super. Ale dávat na moto? Já ne, nepotřebuju onanovat nad svým řízením:)
Kamerku jsem během dvou dní za 1800,- prodal, ale asi i díky tomu, že reklamace se řeší zde v ČR a né někde s Čínou, kde pošta stojí 500,-.
Každopádně si nedovedu představit, že bych za tuhle kravinu dal třeba 10t jako stojí GoPro, to tahle postačí perfektně a myslím, že rozdíl může být znát pouze u slowmotion videí, ale to je asi tak vše...
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus
Suzuki DL 650 V-Strom K7