Tak jsem v rychlosti projel ty videa, co dal PBM (díky Ti za ně) a zjistil jsem, že právě z DX, kde jsem to chtěl objednávat já, posílaj fake (kopii SJ4000) - v tom jednom videu to týpek přímo říká, že ji tam objednal a přišel mu fake a pod tím videem je v diskuzi nějakej ohlas, že jí tam taky někdo objednával a přišel mu taky fake.
Možná by bylo vhodný vy, co už jí máte, kdyby jste se pdělili o informaci, kde jste jí objednávali a jestli mátu "originál" nebo "fake".
Taky mě napadá jedna otázka - jestli je lepší chtít "originální" SJ4000, což je vlastně kopie GoPro, nebo jestli chtít "fake" SJ4000, protože je to vlastně kopie kopie a může už mít vychytaný některý mouchy, co má ta první kopie "originál" SJ4000
- Co jsem v rychlosti projížděl třeba diskuze pod videama, který ukazujou rozdíly mezi "origo" a "fake" SJ4000, tak na samotnou kvalitu pořízenýho videa u "fake" kamery si snad nikdo nestěžoval. Proč by teda člověk měl chtít "originál" SJ4000, když je to uplně stejná čína, jako "fake" SJ4000?
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP