od Mr.Voza » 04 črc 2014, 21:03
V pravým spodním rohu aplikace je ikona nastavení - takový ozubený kolečko - tam se nastavujou jednotky.
K tý rychlosti - zkoušel jsem 3 různý aplikace na zánam GPX (mám Samsung Galaxy S3 mini):
1 - Moje trasy od gůůůglu - s Virb editem si to moc nerozumělo - vyexpotrovanej GPX sice Virb Edit vzal, ale ve výsledným videu to místama vůbec rychlost neukazovalo - nepoužitelný. Když jsem koukal, co je přímo v tom GPX, tak se Virb editu asi nelíbilo, že tam jsou mezi zaznamenanejma polohama někdy menší, než 1 vteřinový intervaly - právě v těch místech ve videu nebyla zobrazená rychlost. Přesně 1 vteřinový intervaly není možný nastavit - je možný nastavit 2 vteřinový intervaly, ale pak mě ve videu rychlost nesmyslně lítala - z 50km/h to na 1 vteřinu vylítlo třeba přes 100km/h a hned zase zpět.
2 - GPS Logger for Android - Graficky divnej, nepřehlednej, GPX sice vytvoří, ale Virb Edit ho vůbec nevezme - nepoužitelný.
3 - GPX Logger -
https://play.google.com/store/apps/deta ... .gpxlogger - Funguje OK, vytváří GPX záznam v přesně 1 vteřinovejch intervalech, což asi Virb edit potřebuje - natočil jsem asi 6 testovacích videí z auta v celkový dýlce cca přes půl hodiny a vše se mě zdá OK. Zveřejnit je ale nemůžu, sebrali by mě řidičák
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP