Tome skus pozriet tu http://www.youtube.com/watch?v=bv2VtaPBAvA pripadne mam tam viac videi. Takych "kratsich" lebo k 90% videam z dovolenky som sa este nedostal.. V kazdom pripade, ak pojde kamera do slanej vody tak len v puzdre.. Morska sol je previt..
vím že ke GP se dělají přímo výměnné čočky pro lepší výsledky při natáčení pod vodou. o vodotěsných krytech se asi bavit nebudeme, to je jasné. tak mě spíš zajímají nějaké záběry z vody a jaké s tím máte zkušenosti. pro porovnání
Tome myslim že to se týkalo těch našich starších kousků s vypouklou čočkou,kde pak byla možnost koupit plochou čočku a na tom vodotěsnym futrálu ji vyměnit. GP3 už má plochou,tak tam neni co měnit. Na tubě jsem kdysi nějaký video viděl,ale zase tak často pod vodou nefilmuju,abych se po tom pídil a musel to mít... )) Přece jen za kousek plastu zase budou chtít několik set ...
Netušíte někdo,kde se dá stáhnout český manual pro gopro 3 black?Manželka mi jí pořídila,ale nemám cz návod a nerad bych nězo zku...Google mi nic nenašel
Že Tě tam nechaj takhle plašit ryby?! Přijde mi to hezký, ale mějte na paměti, že mám špatnej barvocit, tak pokud to hezký není prosím o shovívavost Za mě kamera i námět na 1*
pro Luca Nooo to nevypadá vůbec špatně . Jen se zeptám, jak jsi kameru držel nebo na čem byla upevněná? Video se mi jeví jako poměrně dost dobře stabilizované
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.