[quote=dav-id]Diky za rady, ja si tady vsechno od vas procetl,od Lidlu-interkomu az po Albrecht interkomu! nepotrebuji nejaky drahy a kdyby byla znova akce v lidlu klidne bych si ho i koupil, jde mi jen oto abych kdyz pojedu s pritelkyni mohl bavit,nebudeme jezdit spolu porad,ale ikdyz pojedeme tak at muzeme pokecat!takze koupim ten z globusu tam jsem se dnes koual ho nabizeji za 749Kc, a kdyz me bude stvat nebo se bude srat, tak je na to 2 roky zaruka a vratim ho!
Diky za rady[/quote]
Clovece, interkom za 749Kc se mi zda fakt drahy, do toho bych nesel
, to bych radeji sel do neceho kvalitnejsiho. Pro me ty 3 kila byla hranice co jsem schopen vyhodit za tuto zkousku.Taky jsem to pouzival s pritelkyni kdyz jsme jezdivali nejake dalky,ale po par jizdach uz o to nebyl zajem
Jeste k tomu jak je to se slysitelnosti.Nevim co jsi mel za problem,ale i kdyz jsme jeli kilem tak sjme se slyseli uplne v pohode. Oba jsme meli integralky a mmirofon jsme si dali pred pusu tak, aby na nej nefoukalo z podprilby. Kdyz byl niz,tak byl fakt, ze neslo moc rozumet,ale kdyz se umistil vyse,tak to bylo uplne v pohode. Ja si na nej nemuzu stezovat,dnle meho splnil funkci dobre. A klido ho lidem na zkousku doporucim.