Ahoj tak som sa dnes dostal konečne k zameraniu výšky od zeme a posadeny na skutri. Čiže od zeme po hranu plexi je to 134 cm a po hranu delfektoru 143cm. Moja výška je asi 170cm a bez problémov pozerám ponad deflektor.
Takže dnes po 3 týdnech dorazil konečně Deflektor, cena 1548,- vč. dobírky. Montáž jednoduchá, ještě jsem ho nevyzkoušel, ( mám sundaná kola ) . Na to, že výroba made in Poland, hodnotím zpracování i materiály na výbornou! Foto s veškerým popisem : http://crhy.rajce.idnes.cz/Deflektor_-_Loster_PCX
Taky by jsem řekl, že je akurátní, jak píšeš, výška se nastavuje pouze v rozmezí 2,5cm ( vyfrézované drážky - viz foto ) a jak píšeš povolením malých nerez imbusů.
Jak jsem psal, mám teď dole kola, neboť na těch IRCčkách nechci riskovat pád. Až přezuju a bude hezky tak to vyzkouším, takže to bude možná až na jaře. Moc dlouho jsem čekal na Deflektor a už jsem to nevydržel, proto jsem už sundal gumy, nové zatím nemám. Takže se za případnou jízdní recenzi omlouvám:-)
Mozes prosim spravit aj celkove foto ako vypada PCX s tym deflektorom spredu/zboku. Inak vyzera dobre, zvazujem, tiez este cakam co napises po skusenostiach z jazdy....
Tak manželku nech jezdit. Ted s extra hmotnosti bude mit extra grip, i na irc Ale vazne, tech irc bych se nebal. Co jsem je trochu osoupal od novoty, neměl jsem problém. Nejezdim pomalu, spis naopak. A jezdim za deste. Chce to mit rozum pri najezdu do zakruty.
crhy píše:No právě, za 2 měsíce budu 2násobným otcem, tak si nemůžu dovolit zabít se na IRCčkách made in PRC. Nechci z dětí udělat sirotu.
No ono to asi nebude o gumach, ale o jejich spravným použití..... když výsledek tvého použití gum je, že budeš dvojnasobným otcem..... to musela selhat přední i zadní najednou že