Ciao
Ta nabídka byla vyloženě klamavá
. Byl to překlad origo textu k danému HW, ale navigace mi dorazila s SW aplikací iGo, takže nejen že nebylo hlasové ovládání, ale nepodařilo se mi jí ani spárovat s bloutooth headsetem.
Nemusím asi popisovat, jak mě to vytočilo
Takže jsem na aukru založil spor, následně se dohodl s prodejcem a včera mu navigaci poslal zpět
Nenechám se sebou vyjeb...
No ale to znamená, že jsem opět na začátku, jen se mi oproti zakládacímu příspěvku rozrostl počet požadavků.
Aktuálně je moje představa následující:
a) aktuální a levně, nebo ještě lépe zdarma aktualizovatelné mapy
b) s displejem, na který bych viděl - min. 4,3" - chci ji využívat nejen na skútru, ale i v autě (kolo a pěšky je asi u této velikosti nesmysl)
c) s Bluetooth hlášením do sluchátek, (tím nemyslím možnost využití místo hansfree k mobilu) - doufám, že časem si pořídím do helmy bluetooth komunikační sadu
d) čitelnost n slunci
e) spolehlivost - tzn. zavedený výrobce (Garmin, Tomto, ..)
f) s funkcí příjmu dopravních informací pro možnost nalezení alternativní volné trasy
g) možnost přípravy trasy na PC a pak import do navigace
no a to vše bych rád v ceně do cca 5.000,-
, jen ještě doplňuji, že počítám se standardním provedním, při využití na skútru jí chci chránit futrálkem + když bude fakt hodně pršet, tak stejně zastavím a počkám, až přestane
Pokud myslíte, že jsem opominul něco podstatného, NAPIŠTE
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[