83427 píše:Pokud to nefunguje,, tak ta usb-c zásuvka zjevně nedává dostatečný proud.
Funguje, Na druhý kábel dodávaný k navi pre účel napájania cez USB typu A do PC ktorý teraz používam a ho redukujem na USB typu C. Ide to spolahlivo len s ním nemôžem využívať ten komfort že navi napichnem na ten gulatý držiak a hneď je pod prúdom cez tie malé dotykové piny. A teraz musím po každý raz zapínať kábel na zvlášť zásuvku určenú na kábel k PC ktorý dočasne teraz používam ako napájací.
Kto sa v tom stratil tak zhrniem. Kábel staršieho typu zo zapalovačom ktorý sa napája bajonetom k základni-držiaku navigácii potrebujem zapojiť cez ďalší kábel do zásuvky USB typu C na skútri. Všetky káble po správnom zapojení nefungujú. Takže mám za to že tých potrebných 12V pre navi tam nie je ale zostáva iba 5V a napriek tomu že ten hore odfotený kábel by mal tú voltáž redukovať.
83427 píše:A co to napojit napřímo kabelem usb - usb? Nevěřím tomu, že ta navi pracuje na 12V. Drtivá většina navigací je stejně jako mobily pětivoltová a má na sobě usb konektor.
Tak to mám teraz zapojené ele nevyužívam tú navi-základňu na napichnutie aby bola hneď živá, lebo s nej ide tá zapalovačová zásuvka ktorá je v nej na pevno zabudovaná.
Uf, už som s toho spotený
Takto to vyzerá až na to že namiesto tých drátov na konci mám zapalovač zasúvku-samec. A ten kábel na PC pripájam priamo k navi.