No jo navigace, taky mě to čeká. Já mám zatím zkušenosti jenom s navi do auta. První asi před 3-4 roky čína, Win CE, bastlení, seřizování, náběh signálu někdy několik minut, restarty, pomalost systému a.p.
Asi po roce jsem to prodal sousedovi Koupil další čínu asi za 2000,- tentokrát z Androidem 7". Myslel jsem, že to bude terno. No to jsem si dal zase víc jak rok se hrabal a zkoušel vše možné, dělalo to všechno, akorát pořádně nenavigovalo. Sem tam jsem podle ní někam dojel, ale potom samovolný restart a vše nastavení znova, takže milá navigace skončila v popelnici.Používal jsem iGO Primo.
Loni před dovčou jsem zapátral po netu a zalíbily se mě navigace Becker. Takže jsen nakonec koupil "BECKER ACTIVE.6 CE LMU" a zatím nemůžu říct ani popel, super ovládání, na slunci velmi dobrá, náběh satelitů okamžitě, aktivní magnetický držák, taky doživotní aktualizace map zdarma a.t.d. Používám ji i služebně skoro každý den. Takhle jsem si vždycky představoval navigaci.
No a teď se dívám na nějaké motonavigace a čučím teda na ty ceny, např. za 4,3" Garmina nebo Tom Toma je žádáno skoro 9tisíc, co je na tom tak drahého...
V mém 5" telefonu mám taky iGO+nějaké navi z Google Play zdarma, musím je ještě více proklepat. Co mám Beckera, tak nic jiného mě zatím nezajímalo..Dále je fakt, že když jedu na skůtru na výlet, nebo se jen tak někam projet, tak by mě asi nějaké hovory nemusely zajímat, vyřešit jdou když třeba zastavím a dávám si pivo