navigator píše:Zdravím všechny, jsem tu sice velmi krátce a úplný nováček, ještě k tomu bez skútříku, po kterém se spíš poohlížím, ale téma navigace je mi tak nějak profesně blízké
Nevím jestli jsme si nevšiml, ale nikdo nenahodil variantu, kterou používám já a to je PDA s externím GPS modulem. Nevnucuju jen konstatuju výhody- svobodná volba software od TT přes Garmina až po cokoliv, mapy libovolné části světa, k tomu samozřejmě nesilniční soft třeba Ozi Expl. (mám na něm 1:50000 a snad budou i 25000 mapy ).
A hlavně proti telefonu o dost větší displej. Myslím, že by to také stálo za úvahu.
Nejsi sám co používá PDA a externí gps modul.já používám MDA Vario.v této době jako kapesní počítač(internet,world,excel) a navigaci.vzhledem k tomu že tento starší model,který už stojí jen pár peněz,nemá vestavěný gps modul tak jsem koupil externí na připojení přes BT a výhodou je že jsem zvolil model se solárním dobíjením.modul mi vydrží cestu z Prahy do Ostravy...a možná ještě dál troufnu si tvrdit že půl dne určitě.Jinak se stím dá samozdřejmě telefonovat,takže když na to přijde tak je to skoro vše v jednom.