heureka, konečně vím co je na druhé straně této taštičky, tj. to dno je nějak vyztužené a nechá se použít právě k protikusu 4 zobáčků od ram mout. předpokládám, že ty č zobáčky jsou nějakým standardem
Já dnes koupil v Penny marketu pevnou kapsičku na GPS za 299,- i s držákem. Akce je ode dneška, tuším do čtvrtku. Má je odepínací, má nepromokavý zip ... Když tak mrkněte do letáku. CisFis
Rady píše:Ano presne jak pises. V sacku dostanes ten plastovy vylisek vcetne sroubku. Pasoval mi na vanicky pro PDA, takze by to melo typizovane.
tak pešek taštička ok, šroubky ok, ale plastový protikus nikde. tak zkusím zvednout telefon a zeptat se. bohužel mám objednaný ram držák, kde je právě držák se čtyřmi zobáčky, co teď. nechá se koupit samotná protikus, který bych našrouboval na pouzdro?
jo to je pěkný ale cena taky já to vyřešil uni držákem na mobil z auta patici přilepil skočkou na řidítka a pro jistotu fixuju kry... šnurou na mobil a už pěknejch pár km to funguje já vym je to ale prasárna
Ahoj,píšu to i na jiném vlákně.Podařilo se mi rozbít navigaci TOMTOM ONE XL,prasklá obrazovka,a mám k dispozici SD kartu s nejnovější mapou západní evropy.Nechám ji za vaši cenu.Taky samotnou navigaci,včetně příslušenství přenechám.Děkuji Honza
tak namíru vymyšlený a poskládaný držák je hotov. Nakoupil jsem jednotlivé díly od RAM přesně jak jsem si představoval, podmínkou žádná díra do plastů. Je to přesně podle představ, podle mě lepší místo nebylo. Co vy na to?
Koukám, že to máš v brašničce jak já. Jen máš lepší to uchycení. Já to mám s husím krkem a přísavkou na plexi, jištěné poutkem přehozeným přes zrcátko. Není to tak hezký, ale funguje to