to je slovo do pranice... O tom bych možná i uvažoval
dej nějakej odkaz
jel.en píše:to je slovo do pranice... O tom bych možná i uvažoval
dej nějakej odkaz
http://aukro.cz/item627053006_palm_treo_750v.html
Gullwing píše:Ten Legend ne ale já používám Vista HCx a docela se s tím dá. Hlavně dvě tužkové baterky tam vydrží celý víkend. A je vodotěsná, takže žádné taštičky,..
Richijan píše:8steve píše:http://www.entershop.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=-504891
Ciao.
Podle papírových parametrů to vypadá hodně zajímavě , ale: znáte tuhle značku někdo, nebo znáte někoho, kdo ji už používá?
8steve píše:Tak sezen info o hardware, procesor, pamet, displej...a pak muze udelat cenu
Maikl píše:Pokud chcete víc informací k navigačce tak možná bych mohl sehnat pár info navíc. Před pár lety jsem spolupracoval s jednatelem firmy, pokud se nezměnil tak se sním pujde domluvit třeba i o ceně, je to takovy střeleny magor ale jinak je na pohodu.
Je samozdřejmě obchodník tělem i duší, tak že pokud by se jednalo třeba o více kusů, tak to by byla pro nás jistě už pořádná páka na stlačení ceny dolů, ale určitě by šlo domluvit lepší cenu i tak, aspoň si to myslím.
smith píše:Přidej si do požadavků jako důležitou snadnost aktualizace map. Ono stáhnout na internetu novou mapu nebo jinou zemi, než máš licenci, není problém, ale v navigaci se ukáže jako tzv.zamčená. Jsou o tom celá fóra, co dělat. Můžu ti poslat odkazy. Sám mám asi 2 roky levnou navigaci Mio C250 a ještě jsem s ní snad neměl problém. Ani v cizině. Pouze ovládání není moc logické, dlouho jsem vozil návod. Na skůtru jsem ji nezkoušel, není kam přicucnout stojánek a odkud napájet.
Tom_F píše:budu mluvit jen za sebe: PDA pro mě nee. ....... Za mě osobně pokud navi použiju 10x do roka jsme pro telefon, ten mám pořád u sebe a nabitý, a se symbianem je TT i garmin funkční. .......Povely od navi jdou přes BT do sluchátka bez problémů. alespoň s telefonem kombinace nejsou nijak omezené. telefonování, zároveň spárování s BT sluchátkem a BT ext. GPSkou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků