PBM2. no teda jasně, hezky jsi to napsal, nesmí se člověk koukat a hledat na 5" displej, to je pravda, ale jsem strojař a pravě proto mi je divné, pouzdro co jsi ti zmínil je na tom takto ...
Internal dimensions: length 12.3cm, width 7.5cm, height 2cm. a telefon který máš je na tom podle specifikace takto
Dimensions: 5.63 in x 2.87 in x 0.41 in (14.3 cm x 7.3 cm x 1.0 cm) no nevím, jak jsi to teda dokázal, ale podle mne ti tam na výšku něco málo chybí....
Jinak rozměry jsme na tom podobně, ale jsem ještě o fousek vyšší a širší 145x74x8,5 dalším faktem je, že nepotřebuji vodotěsné pouzdro, ale když jsem hledal podle parametru, prostě ani to co jsi zmínil mi dle popisu nepasuje. Hledám převážně na českých stránkách a když jsem kouknul na ty zahraniční, zase když se vejdu na výšku mam tam 30mm navíc na šířku a to je zbytečné.
PS: ani jeden z nas nemá k tabletu zrovna daleko co
to eddie29: no popravdě jsi
na druhé stránce je druhý příspevěk fotka uchycení na zrcatku a jedenactý příspěvek je odkaz na recenzi
http://www.mobinfo.cz/jak-vozit-mobil-na-skutru-cellularline-interphone-ma-reseni-recenze/17:17 edit:Jo tak to je jiné
to ma pekné rozměry. S tím displejem to je v poho
svým přehmatem jsi mi dal příležitost ti to vrátit
Zeptám se, jak dlouho ho máš, četl jsem recenzi, že někomu prasklo cca po roce to kulové upínání a ještě mi to někdo říkal. To bylo to co mne lákalo, ale po vyzkoušení toho co mi omylem přišlo jsem zjistil, že i to funguje dobře a víceméně netřeba to měnit. Jak jsem psal v SZ pouzdro jen abych se nebál, že mi vypadne telefon, ale vyzkoušel jsem že v tom držáku do auta drží fajnově