forester: "Prcková prílba" - to zní trošku nestydatě
Něco k tématu: pánové a dámy, vím, že to asi Váš názor na čínské HF ani sigiho nezmění, ale přeci jen:
V logice
"...co je to za názor??? Jasně tady říkáš,že čína stojí za prd,jinak bys přeci nepoužíval F5??" je jistá malá mezera. Mám-li dnes doma jednu přítelkyni, jsem povinen vykládat, že všechny předchozí "stály za prd"? Jistěže ne - byly dobré v posteli i jinde, jen jsme třeba časem zjistili, že jeden od druhého čekáme něco, co si dát neumíme. Před dvěma lety jezdil Sigi na Yamaze X-City 125 a dnes na něčem jiném - znamená to, že stála za prd? Určitě ne, když si přečtete jeho tehdejší nadšené komentáře na tomto fóru. Každý jsme možná vystřídali X aut - byla snad všechna kromě posledního shit?
A tak je to i s handsfree: pořídím si nového baťůžka nebo nové kamarády, zalíbí se mi poslech FM rádia nebo hlasové ovládání HF a i když původní HF možná doteď sloužila k mé úplné spokojenosti, povýším a posunu ji dál.
Proto bych byl s podobnými unáhlenými soudy opatrný.
(BTW mám F3XT, žádná čína, žádný zázrak, ale má víc než potřebuju. Telefon, občas hudba, jezdím většinou sám a když někoho potkám, vždycky se nějak dorozumíme a pokecat můžeme pak u kafe.)