sigi píše:Tak se vrat na salaš a bud sbohem
Ty jeden jódlovač zadýchaný, k sebe domov ma nepozývaj
BrAtKo píše: Duky ja mám značkový origos k helme a nestal 400€ to je zasa prehnaná cena, stal 150€ a mám ho preto lebo pekne zapasoval do helmy vrátane ovládacích prvkov, nejaké RDS je mi ukradnuté na motorke, pustím si ked tak waze.
Keď som kupoval prvý kus (to sigi este nemal ani skuter:)), ešte žiadny výrobca helmy nemal nič v ponuke. Boli vtedy prvé modely cargo scala, interphone, hello biker a podobné...veľa to nevedelo (že dosah 160m) a veľa stálo 300-400.
Teraz sú už 4. generácie modelov a vedia toho veľa, už aj číny vedia viac, výrobcovia heliem majú svoje vlastné modely a predprípravu...
Ty hovoríš o jednom kuse nie? Ja hovorím o dvojsade, to vyjde tých 300-400, oproti číne 40 a tá drahšia vyjde na 60-80 za dvojsadu. Je aj ešte drahšia čína, tá vie konferenciu všetkých účastníkov a tých môže byť aj 20, ale stojí už okolo 150€, no nemal by som to s kým využiť...
Rádio mi tiež nechýba, iba som sa chytil že s tou TA funkciou by to pri interkome malo zmysel...ale aj tak to žiaden model nemá, iba jeden člen si mýli pojmy...To je celé