Bluetooth handsfree do přilby

Diskuze o doplňcích a příslušenství. Pomoc s výběrem, rady a doporučení.

Re: Bluetooth handsfree do přilby

Příspěvekod kolsa » 02 zář 2013, 09:57

Nechci být rejpal, ale...
proč chcete interkom s mikrofonem na krk? V čem je jeho výhoda oproti klasickému mikrofonu před pusou? Já tam vidím jen nevýhody:
1. pokaždé odpínat od krku, když sundavám helmu, nebo odpojovat od interkomu.
2. nepohodlí - něco na krku, bude mě to omezovat v otáčení hlavy - mám vyzkoušeno
3. Bude mě to překážet, když si budu chtít obléknout límec, nebo rolák...
Já koupil přes net na DX.com za 84$ pro dvě helmy. S batůžkem se krásně slyšíme, s druhou motorkou jsem to nezkoušel, ale pro to to nebylo primárně kupováno. kolikrát za rok jedete s někým a potřebujete si sním povídat??
Jednu nevýhodu to má - nejde mi to najít na telefonu s novějším androidem jak 2.3.4. S telefonem bez androidu to v pohodě spáruju. K PC se to nehlásí, jen se to nabíjí.
Nikdy se nehádej s blbcem - klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, protože v tom má větší zkušenost.
kolsa

100+

Reputace: -9
Skútr / moto: FJS 600
Tuning / úpravy: ne

Příspěvekod Luca_69 » 02 zář 2013, 10:16

kolsa tedka jsi mě vyděsil s tím androidem. :-( mám objednané toto
http://www.aliexpress.com/item/2012-New ... 24998.html
to chceš říct že to nespáruju s androidem ?
Honda SH 300
Zontes 350E
Luca_69

1500+

Reputace: 149
Skútr / moto: Honda SH 300 + Zontes 350E
Tuning / úpravy: jezdím

Příspěvekod kolsa » 02 zář 2013, 11:30

Luco, to je přesně to co mám já. Nechci tě strašit. a doufám, že to nejde jen u toho mýho. Zkoušel jsem co s Alcatelem co má android 4.XX a s Puppyho telefonem, ani jeden ho nenašel. Já mám galaxy mini. Upgradoval jsem android na 2.3.6 a taky už ho nenašel. Musel jsem zpět na 2.3.4.
Nikdy se nehádej s blbcem - klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, protože v tom má větší zkušenost.
kolsa

100+

Příspěvekod Amanda » 02 zář 2013, 11:48

Mám to samé a s androidem to fachčí. Slyšitelnost slušná, provoz cca 4-5 hodin v plném provozu bez vypnutí.
Amanda

100+

Reputace: 4
Skútr / moto: skútr

Příspěvekod sigi » 02 zář 2013, 11:51

Kdyby jste´koupili raději pořádný interphone tak máte po starostech a nic neřešíte..... stačí jakoukoli řadu F a máte klid...dnes už se to prodavá za pár korun....

a pokavad nechcete dávat za nejnovější F5 penize postačí bohatě F4 -

http://handsfree.heureka.cz/cellularlin ... e-f4-plus/
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Reputace: 103
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT
Tuning / úpravy: FOTOALBUM: http://nmaikl.rajce.idnes.cz/

Příspěvekod kolsa » 02 zář 2013, 12:10

sigi já nevím jak pro tebe, ale pro mě 5000 není pár korun. taková hláška mě dokáže pěkně rozpálit. A někdo těma rukama a za ty peníze dělat musí, tak prosím žádný další výlevy typu: změň práci. Díky
kolsa

100+

Příspěvekod BrAtKo » 02 zář 2013, 12:31

Ci taka alebo onaka znacka, aky je priemer REPRACIKU ? Toto riesim ja, v Nolane mam 35mm otvory ako predpripravu. Nechcem to mat nalepene medzi polstrom a tvrdou poly. vlozkou. A radsej dam 30-50EUR ako 180EUR, kedze to chcem primarne ako BT sluchadla k telefonu niet o com.
Honda NC750S DCT - aktualna moto (forum nc700.sk) / rocny najazd 18000km
Historia: Honda PCX 150 / Honda Vision 110 / Piaggio ZIP 50
Obrázek BrAtKov FOTO ALBUM / BrAtKove vyjazdy a vypravy / Bratislava a okolie na poslednú chvíľu
BrAtKo

1500+

Reputace: 43
Skútr / moto: Honda NC750S DCT

Příspěvekod medved.m » 02 zář 2013, 12:51

Abych Vám ještě trochu nasadil brouky do hlav,
konstatuju, že můj Interphone F3XT s telefonkem HTC WildfireS je hrozně tichý! Mám sice nastavený profil BT s ekvalizérem vytaženým nahoru - ale stejně to musím vosolit na plný kule, aby bylo hovor/hudbu pořádně slyšet.

Což hrozí poškozením sluchu, když pak BT odpojím a zapomenu :roll:
 Shemík spase  Obrázek
medved.m

1000+

Reputace: 74
Skútr / moto: SHemík125i ABS 2013
Tuning / úpravy: snížené origo plexi, pár odrazek a LED obrysovky

Příspěvekod Luca_69 » 02 zář 2013, 12:55

sigi : Předpokládám že ty by jsi žádný z tehle intephonů F(x) v sadě dvou kusů nekupoval kdyby jsi chtěl, podnikat takové věci jako stříhat sluchátka a mikrofony a nahrazovat je jinými, vrtat se v desce plošného spoje a měnit vnitřní akumulátor ... že ne, přiznej si že v tom případě by jsi nekupoval nesmyslně drahý přístroj. :wink:
Honda SH 300
Zontes 350E
Luca_69

1500+

Reputace: 149
Skútr / moto: Honda SH 300 + Zontes 350E
Tuning / úpravy: jezdím

Příspěvekod sigi » 02 zář 2013, 12:59

Tak v tom případě je to něco jiného Luco to jsem nevěděl....tak to je jasný že to bych nekupoval....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolsa,o proti jiným to opravdu stojí méně...ja jsem toho názoru,že raději počkám,něco si našetřím a potom koupím jednu věc a ta mi bude sloužit pár let.Já mám F5 a mužou udělat F6 nebo F15 to je fuk a mužou tam přidat já nevím už co,třeba televizi a já si nechám tu F5 mám prostě vystarano,sparování je rychlé,jednoduché na ovládání a když koupím něco lacineho,dobře ušetřím,ale všeho do času...než zjistím,že nejde tohle, a že se s nikym nespáruju i když jsem kupoval intercom jen pro sebe a pro batužka puvodně,ale časy se mění... a co ted,tamto už neprodám takže opět musím šáhnout do peněženky a opět se mi to bude prodražovat....Já to nemyslím zle,ja vím že máte rodiny a že nejsou prašule na vyhazovaní,ale já to takhle dělám skoro se vším,prostě si počkám,koupím věc i když třeba dražší ale musí vydržet .....no...tak...už se na mě nezlob Láďo... :D
Nejnovější výlety na skútru,videa,tipy na výlet,fotky,najdete na http://www.scootergang.cz

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod TUNER » 02 zář 2013, 13:36

kolsa - za bůra koupíš leda holý jednotky...včetně příslušenství to vyjde kolem 7000,- ....to je potom velkej rozdíl jestli sadu interfouna za 7000,- a nebo nějakou čínu za 1500 - 2000,- Takže pokud něco čínskýho funguje a je ozkoušený,tak proč neušetřit. Napřed projít recenze,zkušenosti a určitě půjde něco vybrat. ;-)
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod DJcz » 02 zář 2013, 13:46

kolsa píše:Nechci být rejpal, ale...
proč chcete interkom s mikrofonem na krk? V čem je jeho výhoda oproti klasickému mikrofonu před pusou? Já tam vidím jen nevýhody:
1. pokaždé odpínat od krku, když sundavám helmu, nebo odpojovat od interkomu.
2. nepohodlí - něco na krku, bude mě to omezovat v otáčení hlavy - mám vyzkoušeno
3. Bude mě to překážet, když si budu chtít obléknout límec, nebo rolák...
Já koupil přes net na DX.com za 84$ pro dvě helmy. S batůžkem se krásně slyšíme, s druhou motorkou jsem to nezkoušel, ale pro to to nebylo primárně kupováno. kolikrát za rok jedete s někým a potřebujete si sním povídat??
Jednu nevýhodu to má - nejde mi to najít na telefonu s novějším androidem jak 2.3.4. S telefonem bez androidu to v pohodě spáruju. K PC se to nehlásí, jen se to nabíjí.

No odpovím ti jednoduše hrdelní mikrofon netrpí neduhy jako: vítr neterpí rachotem v helmě prostě je vždy absolutně perfektně rozumět.
1.jistě když dojedu tak sundám helmu ale zas nějak často to není takže když máš výklopku tak to zas tolik neřešíš.
2.je to o zvyku..
3.s mou bundou nemám problem
Kolikrát? Když jezdíš se stálým parťákem tak často.
Ja už párkrát potřeboval tatíka varovat např: před šíleným řidičem autobusu který nemohl snést že nás nemůže v kopci předjet a nemohl jsem.. Víš když včasné varování zachrání život tak i jednou stačí a nemusíte zrovna vykecávat.. Nebo když se mezi nás dostane auto a ten za tebou potřebuje zastavit..
Jaký typ HF máš?
DJcz
DJcz
DJcz

50+

Reputace: 4
Skútr / moto: Kymco Downtown 125
Tuning / úpravy: Variátor multivar,válečky,otevřený výfuk,kryty rukou,větší zrcátka,přídavné brzdové světlo,přídavný voltmetr/teploměr,topcase 64L,držáky navigace a kamery+USB zasuvky4x.

Příspěvekod sigi » 02 zář 2013, 13:53

Tak ted si dostal radu od TUNERA jak vyšitou...... :mrgreen: :mrgreen: ještě že existují přísloví " Nikdy nejsem tak bohatej,abych kupoval levný věci"......Tak jen kupujte číny....hurá do toho.... :roll:

Obrázek
sigi

1500+

Příspěvekod dukon » 02 zář 2013, 14:11

Musím se zastat Sigiho- fakt ten Interphon nemá chybu.Chápu když chce někdo něco víc integrované do přilby nebo má požadavky které interphone nemůže splnit,ale argument ,že je to drahé není ůplně na místě.Interphone se dá sehnat za solidní peníz, máš české zastoupení tedy i servis,kompaktibilita všech F řad atd.Čína je asi levnější,ale ta kvalita!Nikoho nepřemlouvám ani do ničeho nenutím,taky rádši kupuji levné věci,ale v tomhle případě si myslím,že se úspora moc nevyplatí.Pokud seženete něco s číny co bude stoprocentně chodit rád změním názor,ale zatím zůstanu u interphone F5.
Yamaha XP 500 ABS T-max 09
Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11
Minulost : Kymco Agility125 City 09
dukon

250+

Reputace: 25
Skútr / moto: Yamaha T-max 09

Příspěvekod kolsa » 02 zář 2013, 14:21

DJcz: mrkni o pár příspěvků výš. tam je to napsané a příspěvek nade mnou je i odkaz.
kolsa

100+

PředchozíDalší

Zpět na Doplňky a příslušenství

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek