Principielně to není úplně špatný nápad, může to mít přínos i když to bude vypadat nezvykle a divně, ale ...Těžší přilba, výdrž baterek čínská "kvalita", svítivost asi nebude nic moc, upevnění, aby to za 10 minut nespadlo, nevím. Nezavrhuju jako myšlenku, ale nekoupil bych to. Já kdysi měl na přilbě uši, ale já jsem Myschan a tak je to normální
Omlouvám se. Pár zkušeností. K přidělání k helmě jsem požil místo jejich samolepek průsvitné suché zipy 3M (používají se například k připevnění mýtných krabiček pro náklaďáky). Opravdu to skoro nic neváží, na helmě to necítím. LEDky samozřejmě v ostrém slunci moc nesvítí. Zabudování vysílače do skútru - připojení na rozvod elektriky - nebyl žádný problém, šikovnější kutil to zvládne bez problémů. Toť asi vše podstatné, kdo přijede na šňůru, rád ukáži. Nyní odjíždím do teplých krajin, takže až za 14 dní.
angel2904 píše:Na SŠ bude strašně moc lidí v helmách. Jak tě poznáme
Jednoduše: 1. asi jediný skútr Kingway Eurostar, červené barvy na srazu 2. jediný skútr v ČR, který má vzadu cedulku "Víc to nejede, mějte soucit" (avatar je ještě s modrou Kentoyou) 3. stříbrná helma vzadu s blikajícím výrůstkem