Zdravím všechny.
Dnes po jednodenní zkušenosti s dekou TucanoUrbano musím poreferovat.
Deku jsem přivezl včera a hned jsem se jal činu a začal deku přidělávat na Leoška. Suchý zip pod celním plexi jsem zapl hravě, pak jsem se dlouhe zadíval do návodu a lehce hloubal co a kam. Zapnul jsem modré proužky pod Leoška a pořádně utáhl. Poslední krok bylo zapnutí červených pásků přes čumák skůtra. Tam jsem trošku znejistěl, páč jeden z těch popruhů by musel přes světla, nakonec jsem i na obrázku viděl, že na Leoškovi nezbývá nic jiného než oba popruhy zapnout pod čumák, všechno drží i přesto tak jak by mělo. Ještě jsem nafoukl bočnice a je to.
Deka byla tedy na skůtru. Sedl jsem si pod ní a příjemná chlupatina zvěstovala opravdový tepelný komfort. Výborná velká kapsa, do které se dá spousta věcí strčit taky moc potěšila. Odklápěcí otvor na prostrčení ruky a vsunutí klíčku do zapalování je velmi vychytralý, sice trošku úzký, ale aspoň něco.
První jízda byla opatrná, trošku trvá než si člověk zvykne na vyndavání nohou, ale není to nic složitého. Trošku mě jen zlobila ta část co se dává kolem krku a kryje část těla, vítr mi foukal za a tahal mi jí od těla a profukovalo mi to až k pinďovi.Takže jsem ji sklopil a bylo to v cajku. Máte s tím někdo zkušenost? Měl bych to více utáhnout ke krku?
Dnes ráno už jsem si to pádil v 5 stupních Celsia do práce. Na nohách obyčejné džíny. Normálně jsem přijížděl se zmrzlými stehny, dnes jsem vystoupil a bylo mi jako kdybych jel autem(s tím rozdílem, že jsem byl v práci o 10 minut rychleji), nohy prostě byly v teple.
Po první zkušenosti tak mohu deku jen doporučit, opravdu výborná věc!!!
Jen nevím, proč jsem se trápil zimou a neměl ji na skůtru už na podzim, investice se určitě vyplatí.