To klidne napisu sem, protoze ti co kradou, to docela jiste znaji. Takze aby byl slyset zvuk piezo sirenky, tak v kotoucovem zamku je vzdy nejaka sterbina a tou staci pomoci inj. strikacky do tohoto prostorou striknout lepidlo nebo mont. penu a tim je sirenka vyrazena. Take otvor staci prelepit zvykackou. Sirenka sice jeste mozna bude knucet, ale jiz to nebude temer slyset. Ten GSM alarm je dobra volba a na skutrech jsem ho pouzival. U LT mam imobilizer a dva stupne alarmu a tak jsem to tam zati nedal. Kazdopadne to tam casem dam.
Jeste jeden postup, kdyz neni po ruce sekundove lepidlo
Z recenze zamku Xeny:
(
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- ... -3014.html )
Postup použití
- Odemknete zámek, nasadíte jej na kotouč brzdy a zamknete. - Asi za 4 sekundy se ozve hlasité pípnutí, které signalizuje, že zámek začal hlídat. - Pokud teď zámkem někdo pohne, vyslouží si napřed varovné hlasité pípnutí a za 2 sekundy asi půlminutové vřeštění, které se bude opakovat, pokud pohyb mezitím nepřestal. - Když přijdete k motorce, je dobré si připravit klíč, zhluboka se nadechnout a rychle odemknout. Máte na to zmíněné dvě-tři vteřiny. Pokud se napoprvé netrefíte do zámku nebo se vám zámek zadrhne na kotouči, spustí se siréna.
To mě zprvu dost znervózňovalo, pak jsem ale zjistil, že stačí zámek vzít do ruky a dlaní zakrýt výstup sirény. Vysokofrekvenční vřeštění se změní na tlumené kníkání a mám vždy klid na odemykání. Odkaz na obrázek je již 17.10.2013 nefunkční, takže byl smazán. Kyblos.