No já tam nepáchnul, páč já nic nepotřebuju. Šlo to doteď bez toho, tak na co to pořizovat
Jinak pokud by tam bylo něco co by mě zajímalo, tak bych tam skočil no a v tom opravdu máme výhodu, páč to tam většinou seženeme. Kralupy sou totiž vesnice, teda aspoň podle mě, když vidím co tu je k sehnání atd... ve srovnání třeba s Mělníkem a hlavně Prahou. Přídu do Tesca, nekoupím rohlíky, protože jim už došli, stejně tak plátkový losos, nebo určité druhy salámů atd... atd..., ale to je tím, že tam pracuje zabržděné vedení, zaměstnanci tam jsou, ale např. ty co jsou pokladní vypadají asi tak, že před obědem či večeří tam nakupovat nejdu, jelikož tím bych si zničil chuť k jídlu.
Někdy je to opravdu k zblití, kord v případě, že se to na mě usměje. Každý zub roste jiným směrem, barvu zuby mají asi tak tmavě béžovou a hlas prasete s ptačí chřipkou. Ovšem Lidl nikdo nějak útokem nebere, jako je tomu třeba v Praze, takže tím stoupá pravděpodobnost, že v Kralupech to ještě člověk sežene. Myslím letákové zboží.