No jo, ale to, co dokáže děčínskej Polda, to není žádná sranda a nedokáže to každej !!! Von je silnej v kramflecích proto, že má tetičku v Americe a když se mu oprava totálně nepovede, tak jí napíše o peníze a jde si koupit novej. Milionáři to maj strašně jednoduchý. ( Ale jinak samozřejmě platí to, co je výraznějším písmem ) PS: A nejlepší na tom je, že ač je Polda technickej génius, zůstává člověkem !!!
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Polda: Dnes jsme to prubnuli, pár km najeli, no sice Burgoš jel jenom na jeden hrnec, hulil jako prase, cestou odlétávaly náhradní díly, zbytek jsme dovezli na podvalu, ale jinak super. Jen tak dál Poldo . Kdo tě vlastně veze v sobotu????
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 16:13, celkově upraveno 2
Důvod:Úprava neslušných výrazů
"Jsem to já jak za mlada, i když jinak teď vypadám ........"
Tak jsem najel od března 6000 km a musel jsem opět a snad naposledy rozhodit burgoše. Začal slzet olej okolo víka karteru a protože byl čas na výměnu oleje, tak jsem to rozhodil. Smůla je, že víko nejde ven spodem ale vrchem a musí se všechno vyndat ven. Těsnění jsem si udělal, za nové od Suzuki chtějí kolem 500 kč. Práce i s vystřižením těsnění na čtyři hoďky.Dnes jsem to projel a drží. Tak snad už letos sundavat nic nebudu.
Dyť to říkám - tohle nemůže bejt normální člověk. Možná, že tak někdy vypadá, ale není, věřte mi. To, co v Suzuki servisu ( čili fundovaná záležitost ) dělají měsíc za 20000 Kč., tak náš Polďajz udělá za 4 hodiny a 400 Kč. Není to ňáký divný, ptám se ???
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...