Haja píše:Ahoj, koupil jsem si Piaggio x9 125, moc by se mi líbilo v létě vyrazit s přítelkyní do čech. Viděl bych to tak na pět dní, najet cca tisíc kilometrů, vzít si malej stan a spát v kempech. Myslíte, že je rozumné podnikat takovou cestu na tak slabém skútru? Chci koupit velkej kufr tak 40ti litrovej, a stan a další věci jsem zkoušel přidělat z boku a krásně to drží. Pod sedlo se toho taky dost vleze.
forester píše:Kuře píše:....200 km za den to je paštička ! Jel jsem ve dvou 585 km za den,ale to už moc paštička nebyla
GG si dal pamätám a ešte tuším v zábehu a s manželkou,klobúk dole a velká poklona tvojej paní,ja by som moju nenahovoril na to ani keby som jej slúbil hrady zámky
Haja píše:Je mi to naprosto jasný, rád bych za nějakou tu dobu koupil Burgoše 650ku nebo Piaggio X9 500, nebo se nám s přítelkyní moc líbí Piaggio MP3 Ale zatím bude muset stačit 125ka. A co se chycení týče, bojím se že mě to chytlo, a to dokonale.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků