Jak 125ky tady kluci nemají a já jsem co..No ale k věci. Je potřeba si uvědomit, že ten Voyager je už přece jenom stařešinan navíc s karburátorem a.t.d. To už bych nekupoval ani za dobrou cenu. Dnešní moderní 125ky s vstřikováním, ABS, keramickými válci, start-stop systémem, výkonem 11Kw a jinými vychytávkami, jsou úplně jinde, jasně, že taky za jinačí peníze.
Já jsem u mého skůtru loni nahodil Pulleje a jede to ještě líp jak z origoši. Závada ani jedna,nic, mám najeto sice zatím 8000km, v březnu budeme slavit 2 narozeniny , ale i z těchto km už se dá ledacos vypozorovat. Tacho mě to udělá na rovině 125km/hod. podle GPS 117km/hod. Do kopců 12% to jede v sólo 50-60. Mám x krát u nás v Jeseníkách vyzkoušeno. Vůbec nelituji drahé investice, protože jsem max. spokojen se vším, co se stroje týká. Vypadá to, že ho chválím do nebes, ale nemám jediný důvod skůtru,zatím, něco vyčítat. Kdyby to tak nebylo, tak to bych ho asi ani neměl. Pokud se podívám na diskuse o výkonnějších Symech 300,400,600 ccm, majitelé vesměs jsou taky spokojeni.
Tož tak nějak synci, za mě zatím sym o.k.